Menu

Ærlig mad, inspireret af svensk skov og sø, med fokus på vildt og moderne tradition. Perssons køkkenchef Peter Almén skaber og sammensætter vores menuer.

Følg med i vores skiftende menuer her på hjemmesiden.

MENU – 8. AUGUST 2021

Starter

  • Löjrom med syrnet fløde, rødløg og dild. Serveres på Värmlandsknækbrød.

Main

  • Grillet elg entrecote, honning-glaseret pastinak, rosmarinæble og kantarelsauce. Serveres med kartoffelterrin.

Dessert

  • Vaniljeis New York style, råsyltede tyttebær, dulce de leche og kardemomme-crumble.

Pris: 495 kr. per person (inkl. live musik)

Tilvalg: VIN-MENU

3 glas vin og Zoegas kaffe / te (med påtår)

Pris: 250 kr. per person

Andre drikkevarer: Ved bordet kan du også købe vin på glas og et udvalg af øl, cider, most, te og kaffe.

Tag venligst kontakt med os inden du køber billet, hvis du ønsker en vegetarisk menu og m.h.t. allergener, intolerance og særlige ønsker, for at høre om dette kan imødekommes.

På Perssons er vi stolte over at samarbejde med og importere øl fra http://www.Klackabacken.se og most fra http://www.sovdemusteri.se, to små producenter i Skåne.