Menu

Ærlig mad, inspireret af svensk skov og sø, med fokus på vildt og moderne tradition. Perssons køkkenchef Peter Almén skaber og sammensætter vores menuer.

MENU (forslag)

Starter

  • Håndpillede rejer, varm- og koldrøget laks, æg, dild og mayo på “Landgångs”-brød

Main

  • Grillet elg entrecote, honning-glaseret pastinak, rosmarinæble og kantarelsauce. Serveres med kartoffelterrin.

Dessert

  • Vaniljeis New York style, råsyltede tyttebær, dulce de leche og kardemomme-crumble.

PRIS: Send os en mail, for at få et prisforslag.

VIN-MENU

3 glas vin og Zoegas kaffe / te (med påtår)

PRIS: Send os en mail, for at få et prisforslag.

Andre drikkevarer: Vi har også vin på glas og et udvalg af øl, cider, most, te og kaffe.

Tag venligst kontakt med os inden du køber billet, hvis du ønsker en vegetarisk menu og m.h.t. allergener, intolerance og særlige ønsker, for at høre om dette kan imødekommes.

På Perssons er vi stolte over at samarbejde med og importere øl fra http://www.Klackabacken.se og most fra http://www.sovdemusteri.se, to små producenter i Skåne.