Menuer

MAD & DRIKKE

Læs mere om vores menu ved at klikke på ovenstående links.

3-RETTERS MENU & LIVE MUSIK – 8. AUGUST

Starter

  • Löjrom med syrnet fløde, rødløg og dild. Serveres på Värmlandsknækbrød.

Main

  • Grillet elg entrecote, honning-glaseret pastinak, rosmarinæble og kantarelsauce. Serveres med kartoffelterrin.

Dessert

  • Vaniljeis New York style, råsyltede tyttebær, dulce de leche og kardemomme-crumble.

Pris: 495 kr. per person

Tilvalg: VIN-MENU

3 glas vin og Zoegas kaffe / te (med påtår)

Pris: 250 kr. per person

Andre drikkevarer: Du kan også købe drikkevarer ved bordet. Fx vin, øl, cider, most, te og kaffe.

Tag venligst kontakt med os inden du køber billet, hvis du ønsker en vegetarisk menu og m.h.t. allergener, intolerance og særlige ønsker, for at høre om dette kan imødekommes.

Perssons køkkenchef Peter Almén sammensætter vores menuer, med stor kærlighed til svenske traditioner og et personligt twist. Vi tager udgangspunkt i nærproducerede danske råvarer og kombinerer med svenske ingredienser.

På Perssons er vi stolte over at samarbejde og selv importere øl fra http://www.Klackabacken.se og most fra http://www.sovdemusteri.se, to små producenter i Skåne.