Menu

MAD & DRIKKE

Følg med i vores skiftende menuer her på hjemmesiden.

3-RETTERS MENU & LIVE MUSIK – 16. AUGUST:

Starter: Löjrom & Vänerns stilla krusning

  • Väner löjrom med syrnet fløde, rødløg og dild. Serveres på Värmlandsknækbrød.

Main: Älg & kantarell i Värmlands djupa skogar

  • Grillet elg entrecote, honning-glaseret pastinak, rosmarinæble og kantarelsauce. Serveres med kartoffelterrin.

Dessert: Lingonris i ett cocktailglas

  • Vaniljeis New York style, råsyltede tyttebær, dulce de leche og kardemomme-crumble.

Pris: 495 kr. per person (ex billetgebyr)

KØB BILLET TIL SØNDAGS-LIVE HER

3-RETTERS VEGANSK MENU OG LIVE MUSIK – 16. AUGUST:

Starter: Sommarvals med raps & fläder

  • Brændt sommerkål, ristede nødder, hyldeblomst-eddike og koldpresset rapsolie.

Main: Värmlands skogsmark & kantareller

  • Rodfrugtsrøsti med kantareller og råsyltede tyttebær.

Dessert: Lingonris & en natt i New York

  • Sensommerbær med tyttebær-granité og knas

Pris: 495 kr. per person (ex billetgebyr)

KØB BILLET TIL SØNDAGS-LIVE HER

Tilvalg: VIN-MENU:

3 glas vin og Zoegas kaffe / te (med påtår)

Pris: 250 kr. per person

Andre drikkevarer: Du kan også købe drikkevarer ved bordet. Fx vin, øl, letøl, cider, most, te og kaffe.

Tag venligst kontakt med restauranten, mht allergener, intolerance og særlige ønsker, for at høre om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Perssons køkkenchef Peter Almén sammensætter vores menuer, med stor kærlighed til svenske traditioner og et personligt twist. Vi tager udgangspunkt i nærproducerede danske råvarer og kombinerer med svenske ingredienser.

På Perssons er vi stolte over at samarbejde og selv importere bl.a. øl fra http://www.Klackabacken.se og most fra http://www.sovdemusteri.se, to små producenter i Skåne.