Menu

MAD & DRIKKE

Følg med i vores skiftende menuer her på hjemmesiden.

UGE 03-10 – 3-RETTERS MENU:

Forret: Toast Skagen

  • Håndpillede rejer, mayo, finthakket rødløg, dijon, citron og dild. Serveres på en let salat og smørstegt toast.

Hovedret: Elgsteg

  • Elgsteg med enebær og timian. Serveres med syltede løg, ribsgelé, agurkesalat og flødesauce. Hertil kogte kartofler og ristet spidskål.

Dessert: Marängsviss

  • Svensk hofdessert med is, multebær, marengs, mandler, karamelsauce og flødeskum.

Pris: 395 kr. per person (ex billetgebyr)

UGE 03-10 – 3-RETTERS VEGANSK MENU:

Forret: Lun gulbede

  • Lun gulbede med citron, ristede solsikkekerner og koldpresset rapsolie

Hovedret: Rodfrugt rösti

  • Rodfrugt rösti med skovsvamp, tyttebær og røget skorzonerod

Dessert: Hyldeblomstsorbet

  • Hyldeblomstsorbet med multebærsyltetøj og brændte mandler.

Pris: 395 kr. per person (ex billetgebyr)

(Skriv venligst en note hvis I ønsker vegansk menu, når I køber billet!)

Tilvalg: ØL-SNAPS-AVÉC MENU:

2 Øl,  2 Snaps, 1 Punsch, 1 Kaffe / Te (med påtår)

Pris: 250 kr. per person

Andre drikkevarer: Du kan også købe drikkevarer ved bordet. Fx vin, øl, letøl, cider, most, te og kaffe.

Tag venligst kontakt med restauranten, mht allergener, intolerance og særlige ønsker, for at høre om dette kan imødekommes, inden du køber billetter.

Perssons køkkenchef Peter Almén sammensætter vores menuer, med stor kærlighed til svenske traditioner og et perssonligt twist. Vi tager udgangspunkt i nærproducerede danske råvarer og kombinerer med svenske ingredienser.

På Perssons er vi stolte over at samarbejde og selv importere bl.a. øl fra http://www.Klackabacken.se og most fra http://www.sovdemusteri.se, to små producenter i Skåne.