Gæsterne siger

Personalefest med Midsommar-tema, for 25 gæster i egne lokaler

”Tak for i går og tak for indsatsen til dig og hele dit team. Jeg vil gerne dele med dig og dit team, at jeg har modtaget kun positive tilkendegivelser om arrangementet i går. Den del, som du stod for, har de været meget tilfredse med (flot pyntet op og maden var god og godt med en forsanger til de svenske viser), og derfor skal deres ros selvfølgelig sendes tilbage til dig. 

Tak for denne gang og rigtig glad midsommar! Pernille, Bactolife A/S”

Caroline besøgte Perssons

”Fantastiskt arrangemang och koncept!”

Susanne besøgte Perssons

”Det er en oplevelse ud over det sædvanlige – hvor alt er hyggeligt og perfekt – og selve rummet i sig selv er jo også en smuk oplevelse..
Tak for lækker mad , og til veganeren 😉 og ski`go `underholdning , og jeres behagelige service.”

Anne besøgte Perssons

”Det var en skøn oplevelse, dejlig mad, drikke, og atmosfære. Virkelig god musik! Sikke flot service, og vi kommer glædelig igen snart.”

Birgitte besøgte Perssons

” Tak til dig og alt dit personale og sangere. Tak for en dejlig dejlig søndag med middag, sang og oplevelse i en så fin kombination. Skøn lokation. Fantastisk mad. Dejlig underholdning. Første gang vi besøgte Perssons Mat og Musik, men ikke sidste.”

Anita besøgte Perssons

 Monica Z, Elg og jazzvals” 16.august. Jättehärlig stämning, god mat, trevlig personal och god underhållning. Vi säger tusen tack!

Bjørn besøgte Perssons

”Dejlig oplevelse. Skøn mad og underholdning. Der er en rigtig rigtig god stemning hos Perssons, så det er en fornøjelse fra start til slut.”

Eva besøgte Perssons

”Fantastisk sted. Udsøgt menu, både mad og vin. Musikken og sangene leveret af Perry Stenbäck var bare guf for både ører og sjæl. Betjeningen var også til topkarakter. Vi kommer helt klart igen.”

Jørgen besøgte Perssons

”Dejlig oplevelse i en afslappet hyggelig atmosfære”

Janne besøgte Perssons

”Fantastisk koncept med mad sang og musik. Maden er så fin og Perry er altid god. Kommer igen næste gang der er pop up.”

Kim besøgte Perssons

”Fantastisk sted, hygge når det er bedst. Maden var fantastisk og stemningen helt i top.”

Pia besøgte Perssons

”Det var en helt fantastisk aften. Stedet var utroligt hyggeligt. Maden var super lækker. Elg-kødet var utroligt mørt. Men det bedste var stemningen. Der var drikkeviser og alsang. Specielt Waterloo og Diggelo Diggeley gik rent ind, hvor hele restauranten skrålede i vilden sky. I alt en helt magisk aften.”

Nanna besøgte Perssons

”Virkelig sjovt og anderledes koncept. Alle spiser den samme menu, og man drikker øl og snaps til som i Sverige. Mellem og under retterne synger Persson og personale for, når der synges sange fra den svenske sangskat, og det er alt fra snapseviser til Lisa Ekdahl og ABBA. Vi fik den lækreste møre elgsteg med en sauce så skøn, at englene stadig synger i mine ører efter Toast Skagen med smørstegt brød og perfekte rejer. Og en helt igennem fantastisk dessert. Jeg kan på det varmeste anbefale Perssons Mat & Musik, der som det eneste minus kun har åbent om tirsdagen. Prøv det, det er en fest.”

Christian besøgte Perssons

”Tusind tak for en rigtig skøn aften Peter. Du er en fantastisk vært. I gjorde det fantastisk og det var en hel igennem gennemført oplevelse med mad, sang og skønne serviceminded tjenere. Tusind tak for en god oplevelse i det svenske. Kan kun varmt anbefales herfra.”

Pernille besøgte Perssons

”Her har du hyggen og smagsoplevelserne! Stor svensk Mysfaktor. Det er svensk på den gode danske måde. Personalets engagement bringer liv og glæde til middagsbordet. Her kommer jeg gerne igen.”

Anette besøgte Perssons

”Virkelig hyggeligt sted. Lækkert svensk julbord. Herligt koncept med hygge, sang og mulighed for at sludre med de andre ved bordet. Og sidst men ikke mindst, den bedste julegløggcocktail jeg nogensinde har smagt. Vi kommer helt sikkert igen!”

Anna besøgte Perssons

”Superfedt og hyggeligt koncept, vi kommer helt sikkert igen!”

Dina besøgte Perssons

”Hyggeligt, tjenerne gjorde alt får at få en god stemning på en regnfuld tirsdag aften.”

Klaus besøgte Perssons

”Et dejligt sted og et fantastisk koncept med mad – drik – og al-sang fra broderlandet Sverige. Man bliver glad i låget af sådan en oplevelse.”

Bjørn besøgte Perssons

”Dejlig mad og virkelig hyggeligt. Anbefales.”

Kamma besøgte Perssons

”Kære Persson , ville gerne have sunget endnu mere end vi gjorde. Men vi skulle jo også have plads til at tale sammen, så det var vel godt alligevel.”

Gudrun besøgte Perssons

”Flot arrangement og godt initiativ med at kombinere mad med sang, hvor gæsterne deltog. Vi kommer helt sikkert igen.”

Anne besøgte Perssons

”Skøn mad. Sød og god betjening og en fantastisk stemning med al-sang. Et helt særligt koncept, der skal opleves.”