Musikalske temaer

MIDSOMMER 21. juni kl.18:30-21:30

Sammen så skaber Marstrand Café & Vinbar og Perssons rammerne om at fejre svensk midsommer i København 2024.

Køkkenchefen på Marstrand Café & Vinbar sammensætter en lækker midsommer-menu i fire serveringer, flankeret af en snaps til hver servering.

Arrangementet vil være i fællesspisningens tegn i form af langbordsmiddag suppleret af alsang, hvor Peter fra Perssons slår takterne an mellem retterne, så at alle kan synge med på sange og snapseviser.

MONICA ZETTERLUND

Kom med på en musikalsk og gastronomisk rejse fra Värmland til New York. Katarina Sörenson, Åsa Ahlander og Peter Persson danner den sangtrio, der synger og fortolker Monika Zetterlunds sange, sammen med Eva Kunda Neidek som pianist & kapelmester. Monica Z havde en unik evne til at forene jazzrytme, folkelighed, humor og alvor. Tage Danielsson beskrev hende som ”Ett lingonris som satts i ett cocktailglas”.

ØRESUNDS-POP

‘Leander & Smith’ –  inviterer til en musikalsk og gastronomisk rejse over Øresund. De spiller melodiøs og intim popmusik på svensk og dansk, med farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil, bl.a. fra deres første album ‘Du eller Aldrig’, inspillet i 2019 og helt ny musik fra 2024. Caroline Leander (Malmö) och Peter Smith (København) har begge levet med musikken i mange år, både som soloartister og i andre sammenhæng.

FUNKY SCANDINAVIAN JAZZ

Glæd jer til både egne kompositioner og kendte klassiker i nye personlige fortolkninger, når trioen ‘Fridell & Funky Friends’ tager jer med på en rejse fra stilheden ved Sjöändan til det pulserende København. Trioen består af Pelle Fridell på saxofon og hans funky friends Thomas Walbum på keys og Niclas Campagnol på percussion.

CORNELIS & BELLMAN

Følg med når trubaduren Perry Stenbäck, tager jer med på en musikalsk og gastronomisk rejse, gennem den svenske visetraditions udvikling fra Carl Michael Bellman i Stockholm til Cornelis Vreeswijk i Rio. Perry har en stor kærlighed til Cornelis, Evert Taube, Bellman m.fl, og hans fortolkninger, fremføres med stor respekt for originalmaterialet og en sjælden nerve og autenticitet.